Jul i Prag

I starten af november blev Michael og jeg enige om, at det var på tide at tage en lang weekend, og komme lidt væk fra byggeriet m.m. og lige “trække vejret”. Flybilletter, hotel og transport fra lufthavn til hotel blev alt sammen booket i Travellink. Vi fløj med det tyske luftfartselskab: Eurowings, der specielt på hjemrejsen viste sig at være et godt valg, da alle havde ekstra benplads. Selve flyveturen tager kun 1t og 15 min. Transporten fra lufthavnen til hotellet via Travellink viste sig at være “private” tjekkere, der kørte en form for taxa med deres privatbiler. Det fungerede dog rigtig fint, men det var lidt overraskende at sætte sig ind i en “taxa” med bamser i forruden og Wolt-taske i bagruden.

Gerandium Hotel Prague

Fredag d. 25. november 2022: Dag 1 i Prag

Mest til ære for Elisabeth: Der er RIGTIG mange slikbutikker i Prag, hvor de sælger enorme skumbananer og alt mulig andet sødt (og lidt vammelt) slik

På hotellet hvilede vi benene inden vi gik ud på en Restaurant med en hyggelig kælder, som jeg kunne genkende at jeg havde spist på før, sammen med nogle elever. Også i dag var der hyggeligt.

Gåturen fra restauranten til hotellet fejlede bestemt ikke noget, og bød på rigtig julestemning i Prag.

Det blev lørdag d. 26. november 2022, – i dag shoppingformiddag i Palladium (Tjekkiets største shoppingcenter beliggende i Prag, ved Krudttårnet) – derefter op på toppen af Petrin-højen, hvor mini-Eiffeltårnet og spejllabyrinten befinder sig.

Søndag d. 27. nov. 2022 – Vi går en sidste bytur i Prag og siger tak for denne gang. Det har været en ualmindelig smuk og hyggelig storbyweekend. Jul i Prag.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.