Forkæl dig selv – bare en gang imellem

Jeg fik for 1½ uge siden en mail fra en bekendt i Gershøj, som er startet op med Hot Stone massage, og dette måtte jeg bare prøve. Det er en meget blid massageform, hvor man bliver masseret af strøg med varme lavasten. Godt 1 time senere var jeg et helt nyt menneske.

Jeg fortsatte min forkælelsesdag ved at køre på SAM (Scrap-A-Mania) i Roskilde, en hobbymesse udelukkende med scrapting. Et par timer senere og et par hundrede kroner fattigere (… okay… x to), kørte jeg med et smil om munden hjem igen, hvor de nye dimser blev pakket ud og taget i brug (på nær julepapiret som nu er indkøbt til produktionen af julekort, julepynt og andre jule-kreativiteter). Jeg fik lavet mine “lektier”, så jeg er klar til 2. del af kuvertalbum-kurset på torsdag i Love2scrap. På torsdag skal vi have lavet for og bagside, som skal binde hele albumet sammen med bogbinderlærred, som skal splattes til med gesso, glimmer og hvad-vi-har. Herefter skal siderne i albumet pyntes og billederne fra efterårsferien sættes ind.

Jeg ved godt det ser rodet ud, men sådan ER det altså når en scrapper arbejder. Kreativitet opstår ikke for mig ved et blankt bord Smiley

IMAG0665


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.