Kategorier
Kreative hænder

De små (scrap?) hemmeligheder fra børn

Jeg har haft en meget lang arbejdsdag idag, og har derfor ikke lavet noget-som-helst jeg kan vise her på bloggen idag, så I får en sød lille historie istedet.

Min mor, har hentet børnene tidligt fra institutionerne og har lavet “hemmeligheder” med dem fandt jeg ud af, … for da vi sidder og spiser aftensmad sammen med mine forældre kommer første spørgsmål fra min dreng: “Moar… hvorfor elsker du scrap?”. Jeg begyndte at svare ham med, “…hvorfor spørger du om det? Jeg synes jo bare det er super-hyggeligt”, -hvorefter min datter fulgte efter med følgende kommentar: “Vi mødte også Pia (fra Love2scrap.dk) idag”. Jeg grinede (og gør det stadig) for nu kunne jeg godt regne ud, hvad alt det her gik ud på… Børnene har været ude og købe deres egen lille julegave (i al hemmelighed) til deres mor! Hvor er det bare sødt! Tænkte lige at jeg ville dele det hele med jer, -det var da lidt scrap-relateret, ik’? Jeg glæder mig i hvert fald til juleaften.

Mere fra min blog:

9 kommentarer til “De små (scrap?) hemmeligheder fra børn”

Det er altså også svært at holde på en hemmelighed 🙂 Jeg kan godt forstå at du glæder dig til juleaften – det er da nogle dejlige unger, der sørger for at du får en skøn jul!

Hihihi hvor er det bare skønt sådan noget 🙂

Kevin har kunne holde på hemmeligheder de sidste par år- han er 8,
så han røber intet…
Sidste jul havde han og hans far siddet og shoppet kageting på nettet sammen til mig og fået sendt det hjem til en anden og jeg fik intet hint om det, men da jeg åbnede juleaften kom Kevin meget stolt og fortalte hvilken ting han havde valgt til mig..
Det bare så dejligt når de selv er med til at købe gaver til os..
De bliver sååå stolte 🙂

Glæder mig til at høre hvad de har fundet på efter juleaften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.