Kategorier
Kreative hænder

Sæsonafslutning og snemandssuppe

Vi skal holde sæsonafslutning på blomsterbindingsholdet i aften, og værtinden er vores søde underviser, Birthe, i Den Gamle Stald i Kyndeløse. Hun laver aftensmad til os denne aften og vi hygger med hendes mad og drikker et glas vin sammen, inden vi binder årets julebuket og evt. laver nytårsdekorationen. Igen i år har vi købt en lille ting til hende, men jeg kan også godt li’ at give hende “en lille scrap-ting”. Jeg har ikke haft så meget tid idag, men en “Snemandssuppe” går man aldrig fejl af.

IMG_0220

På bagsiden står følgende opskrift:

Hæld kakaopulveret i et krus varmt vand. Tilsæt de frysetørrede snebolde og rør rundt med sukkerstokken. Sæt dig i din bedste stol og lad snemandens suppe varme din krop og sjæl.

Ideen er tyvstjålet fra Charlotte Ravn for et par år siden, hvor der stadig er links til den fine snemand og alting. Din inspiration bruges stadig her i huset, -og vækker lykke hos modtagerne. Måske kender du også nogen der fortjener en snemands suppe?

Mere fra min blog:

9 kommentarer til “Sæsonafslutning og snemandssuppe”

Hihi det er vist helt ok at “tyvstjæle” i scrapverdenen.. det hedder at lifte 😉 og jeg har jo selv engang liftet ideen med snemandssuppen fra amerikanske blogs! 🙂
Og ja de er ret populære de snemandssupper og det er jo bare dejligt at kunne glæde med en lille hjemmelavet ting her i juletiden ik’?

Det er en rigtig dejlig ting, at kunne medbringe noget hjemmelavet til andre. Snemandssuppen er også en af de ting, jeg sagtens kunne finde på at lave og give, som en lille opmærksomhed. Det har jeg dog desværre ikke nået i år…måske næste år 😉 Det er en rigtig sød udgave du har fået lavet!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.