Sommertogt 2023 – del 4

Fredag d. 14. juli: Kongebro – Aarø

Efter den noget våde aftentur, med regn og torden, er det blevet det flotteste sommervejr igen.

Ud af Kongebro sejlede vi den flotte tur ned igennem Lillebælt til Aarø. I havnen var der både sidevind, færge og strømforhold, der vanskeliggjorde havnemanøvren. Men efter et par “omgange” lykkedes det at lægge til, og få en rigtig god plads, hvor vi ikke ville få problemer i morgen når vi skulle fra øen igen.

Vi har været på Aarø før, og den let genkendelige havnefoged dukkede da også snart op på havnen, på sin el-scooter, med sort lædervest og en attitude, der ikke skal diskuteres med. Her gør man, som man får besked på! … og ellers hører man fløjten!

Vi blev ret overraskede over, at Brummes Gård (restaurant) var lukket. Her har vi ellers fået serveret tang-snaps og en plate med “smag på øen”, men i vinduet hang der blot et tarveligt stykke papir med, at stedet søgte nye forpagtere. Så vi måtte gå på caféen lige overfor, og smage på deres lidt mere sædvanelige menukort. Ikke at det var dårligt, men det var ikke “smag på Aarø”-værdigt.

Vi nåede også at gå den ene halvdel af øens trampesti rundt. Mægtig tur, hvor en del af stien går langs stranden til Aarø Fyr.


Udgivet

i

,

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.