Sommerferie start – sejlerferie

I går pakkede vi en del og kørte det hele på båden. Der er blevet plads til “det hele” Smiley, der blinker i bådens mange rum og skabe, –ja, faktisk er der stadig op til flere tomme pladser.

I dag blev tøjet og hundene pakket, køleskabet tømt og de sidste cykler sueret fast inden vi drog afsted på 3 ugers sommerferie i Phu Haa. Planen er, at vi en del af ferien skal besejle Lillebælt.

Absolut ingen vind og 24-27 gr. afsted til Odden Havn, som vi anløb ved 17.30 tiden. Vi tog for 2. gang i år og afprøvede havnens ishus, og jeg må sige, at de endnu engang skuffede. Isen smager som at række tungen ud af vinduet og flødebollerne er ikke friske. Absolut skuffende. Skuffet smiley

Denne første uge af sejler-sommerferien, har vi kun Alex med, de 3 mindste støder først til i løbet af næste weekend. Vejret er helt fantastisk og indbyder til dejlige (hunde-)lufteture i den svale aften. Både Ego og Quark er med på turen. Smiley

IMG_0054

Havneanmeldelse (absolut min subjektive mening) af Odden Havn:

Denne havn bærer præg af at være en “gennemgangshavn”. Ikke en havn man ligger i for at opleve området. Desuden er bad- og toiletfaciliteter trange (trods at den midterste bruser hos herrerne gav gratis varmt vand). Ishuset på havnen bør ikke benyttes – håber de er bedre til at lave pommefrites (der stinker af friture) end til at servere is.


Udgivet

i

,

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.