New York – Shopping i Woodbury Common

Woodbury Common Outlet

Der er MANGE dyre butikker på 5th Avenue her i N.Y. – og alle de dyre mærkevarer-butikker findes stort set allesammen som outlet butikker i indkøbscenteret Woodbury Common. Centeret ligger ca. 80 km. nord for N.Y., og man kommer dertil med busser, der dagligt kører fra busterminalen i højhuset på Times Square.

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 21.40.38

Jeg havde læst mig til at billetterne kunne købes på busterminalen, men busterminalen er gigantisk her og skiltningen minimal. Efter et par forespørgsler lykkedes det dog at finde en luge, hvor vi for 42 dollars pr/pers. fik købt en returbillet med bussen til Woodburry Common. Så skulle vi bare finde bussen. Igen stod der en ting på skiltet ved lugen hvor vi købte billetter. Men det var en anden “gate”, da vi kom op på afgangs-“gangen” – godt alle taler et forståeligt amerikansk, så man kan følge med i, hvad de andre passagerer står og snakker om. Skiltning…tsk tsk…

IMG_2920
Plakat over skranken, hvor busbilletterne til Outlet-centeret kunne købes.

Det tog præcis en time, at køre ud i det store indkøbscenter, hvor 220 mærkevarerforretninger har deres udsalgsforretning. Vi fik købt GAP-tøj til ungerne, Sketchers, Merrel-sandaler, North Face tøj, Colombia tøj m.m. alt sammen til ca. halv pris i forhold til danske priser (og priserne inde på 5th ave).

IMG_2921

Jeg smed mine gamle hullede Sketchers ud i skraldespanden og tog straks mine nyindkøbte sandaler i brug.

IMG_3219
Ud med de gamle hullede sko, -og jeg iførte mig de nyindkøbte Merell-sandaler.

Vi tog bussen tilbage kl.17.20, men pga trafikken tog det lidt længere tid at komme ind til busterminalen, hvor vi steg ud ved 18.50-tiden. Vi tog straks videre med Subwayen til hotellet, og gik derfra ned på gaden og fandt et sted at købe aftensmad.

Tilbage på hotellet gik vi hurtigt omkuld, jeg har stadig snerten at jetlag – og vågner frisk og frejdig kl. 4 om morgenen.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.