Project life 2013 – scrapperier

Rigtig mange i scrap-verdenen er gået i gang med “Projekt life 2013”. Det går ud på at man laver et layout med billeder for hver uge i hele år 2013. Nogle vælger også at lave det månedsvis. Jeg vælger at lave det… når jeg har tid og lyst!

Jeg er startet i dag med at lave et layout for uge 7 – min vinterferie. Her er det layout som min dejlige printer har printet ud på silk-mat fotopapir. Jeg har efter printet taget en sort tus og tilføjet lidt “håndholdte” historier på de tomme pladser. Det færdige layout hænger nu i min stue i en af rammerne. Herligt med lidt hurtigt digi-scrap, som endte med at blive tilføjet lidt hurtig håndskrift. Det fungerer for mig, -så jeg tror ikke det er den sidste uge der vil blive dokumenteret i år 2013.

Et hurtigt digi-layout, som efter lidt håndskrift dokumenterer min vinterferie på fineste vis.
Et hurtigt digi-layout, som efter lidt håndskrift dokumenterer min vinterferie på fineste vis.

Udgivet

i

af

Kommentarer

3 svar til “Project life 2013 – scrapperier”

 1. mette østergaard Avatar

  Hvor fint 🙂 har ikke forstand på digiscrap – men har tit overvejet at prøve at lege lidt med det…Rigtig god uge

 2. Diana Avatar

  Det er altså sådan en god ide med at dokumentere året. Det er desværre sjældent jeg får hevet kameraet frem, det bliver som regel telefonen, der bliver brugt til billeder nu

  1. Sofie Fjeldsted Olsen Avatar

   … jamen Diana, jeg bruger (næsten) udelukkende telefonen til at tage billeder med. Alle billederne på dette LO (og på meget af min blog) er taget med min mobil (iPhone 4S). Synes det er helt OK kvalitet til at dokumentere håndholdt hverdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.