Trække-ud-kort

Jeg var på Ro’s Torv idag og i Panduro Hobby sad der en dame (kan ikke lige huske navnet), og lavede/scrappede eksempler på (konfirmations-)kort. Jeg stod og kiggede da hun lavede et kort, hvor hun satte manilla-mærker fast på en plastikpose (frysepose), og fik dem indeni et kort således at når man trak i det nederste manillamærke, trækker man automatisk det øverste manillamærke med op. Her kunne man så skrive sin lykønskning eller hvad det nu skulle være.

…hurtigt hjem og afprøve/kopiere ideen, og efter lidt fumlen og opsprætten fik jeg fremstillet et lignende kort, -der virker! Ideen kan udvikles i det uendelige: Fødselsdagskort, pigekort, mandekort osv. Det hele kommer an på farver og pynt.

Her er mit første forsøg (billederne er ikke i superkvalitet, når det bliver taget med mobilen om aftenen inde i stuen), jeg tror godt I kan fornemme “ideen”.

IMAG0191 IMAG0194


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Trække-ud-kort”

 1. nedergaard Avatar

  Hvor ser det flot og spændende ud, men jeg har ikke lige fattet teknikken du har lavet den efter:-)

  1. Sofie Avatar

   … det er heller ikke så nemt at forklare, så det bliver forståeligt. Men det er ikke særlig kompliceret, da jeg kunne gå hjem og lave det efter blot at have SET det.
   (og mit videokamera er desværre lige gået i stykker, så jeg kan ikke filme det).

 2. Gitte Avatar
  Gitte

  Rigtig fint manillakort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.