R.I.P. Lysa

Lysa har jeg idag sendt over regnbuen, til hundehimlen, hvor hun straks blev befriet for smerterne. Rødt hjerte Trist smiley

IMG_0645

(billedet er taget i vinterferien d. 10/2 2012)

I morges da jeg lukkede hundene ud, var alting normalt. Men da jeg kom hjem efter at have været med børnene til tandlæge, fandt jeg Lysa stående gispende og rystende i gårdspladsen og med et blik, der sendte alle de forkerte signaler til mig. Så jeg tog blot Lysa ind i bilen og kørte direkte til Skibby dyreklinik (uden tidsbestilling eller line/halsbånd på hunden). Mads Lund kiggede hurtigt på hende og konstaterede som jeg at hendes mave føltes meget hård. Vi røgtenfotograferede Lysa (jeg var med, for så behøvede vi ikke bedøve) og kunne kort tid efter se på billederne, at Lysa havde lavet en mavedrejning.

Herfra var det enkelt: Lysa måtte aflives! Hun ville formentlig selv være død et par timer senere, hvis ikke jeg var kommet hjem og opdaget at hun var blevet dårlig. Tænk at det går så stærkt. Jeg er dog glad for, at jeg ved, hvad hun “fejlede”, så jeg ved det ikke er noget, der smitter de to andre.

Men nemt bli’r det aldrig at sige farvel til vores dejlige dyr. Rødt hjerte Jeg ved dog at Lysa har haft et dejligt hundeliv, og jeg og børnene har haft uendelig mange dejlige oplevelser sammen med hende. Lysa blev 11 år, 11 måneder og 1 dag.

Rest In Peace (R.I.P.)

IMG_0132IMG_0234IMG_3283IMG_3376IMG_3383


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “R.I.P. Lysa”

 1. Anette/netti Avatar
  Anette/netti

  Åh nej da sikke noget. Mange knus herfra, men ja godt at du ved hvad det var og var med til at bestemmt udfaldet i modsætning til at have kommet hjem og finde hende død. Knuuus herfra..

  1. Sofie Avatar

   Præcis Anette. Jeg ville jo have spekuleret som en gal over, hvad hun mon var død af… Så på den måde er det dejligt at være HELT afklaret, og vide at jeg ikke kunne have gjort det mindste, -eller opdaget det før for den sags skyld.

 2. Diana Avatar
  Diana

  Det gør mig ondt med din Lysa. Nu sidder hun i hundehimlen og tænker tilbage på alle de dejlige år hos dig.
  Mange hilsner Diana

 3. Lena Hørdum Skou Avatar
  Lena Hørdum Skou

  Kæreste Sofie, Sebastian, Elisabeth og hundene.
  Så trist så trist. Fik givet hende krammer i torsdags. Inge fortalte mig det i går. Dejlige Lysa. Hun vil blive savnet. Det bliver tomt i dag når jeg kommer. Godt at hun blev fri for sine smerter. Kærlige knus Lena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.