Træningsdag, Hvid Glögg og 3 x hundesoignering

I år kan vi ikke prale af sne, istedet er nedbøren temmelig flydende, hvilket giver ualmindelig meget pladder allevegne, som både børn og hunde slæber rundt på i rigelige mængder.

Idag har jeg bagt æbleskiver og lavet “Hvid Glögg” (en opskrift jeg fik af Viggi). De første der prøvede den kombination af var Conni Hansen og Lisa, der juletrænede rally her på Hasselgård idag, og derefter kom alle Egos venner fra Lones unghundehold. Vi trænede først løs i hallen, -jeg trænede primært på LP1 detaljer, men agilityredskaberne var også fremme, … og nøj, Ego synes godt nok det er skægt at få lov at ræse rundt på banen.

Silja er fra Island, og hun havde bagt nogle marengs-lignende småkager med chocolade og lakrids! Nøj, hvor var de gode. Der ud over havde hun lavet nogle konfekt-kugler af den blødeste chocolade og sammen med mine æbleskiver og glögg’en hyggede vi, inden vores “gamle” hunde også lige fik en tur i hallen.

Siljas lækre hjemme-fra-bragte:

IMAG0126IMAG0127IMAG0128

Her til aften besluttede jeg at NU skulle mudderet altså af alle hundene, så jeg fandt støvsuger og børster/striglerne frem og gav hundene en ordentlig omgang imens jeg “hørte” fjernsyn. Hvor blev de fine og lækre.

Og jeg fik vist lovet at opskriften på Hvid Glögg ville komme her på bloggen. Så er du også træt af “Varm rødvin med müsli”, så prøv denne friske dejlige variant:

Du får brug for: 1 fl. Glögg-ekstrat (fx. Blombergs), 2½ l. æblemost, 50 cl. Calvados (1 flaske), Sukker

Fyld: Æbler skåret i små tern og mandelsplinter

Ekstrat og æblemost varmes, calvados tilsættes og der smages til med sukker (alt efter hvor sød en most der er brugt) og lige inden glögg’en hældes op i glas/krus tilsættes fyldet, så æbleternene er “rå”.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Træningsdag, Hvid Glögg og 3 x hundesoignering”

  1. Karina Beck Avatar

    Mums, det ser virkelig godt ud! Og Glöggen lyder lækker også!
    God søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.