Lørdag, indkøbs- og slapperdag

Vi nød at vågne i det nu dejlig varme sommerhus. Ole og Karen har sidst været her ovre med deres hunde og havde efterladt haven indhegnet, hvilket passer vores hunde perfekt. Det er dejligt at have hundene helt tæt på, og kunne følge dem gennem det store vinduesparti der går helt til kip på sydsiden af huset.

Sidst på formiddagen havde vi fået lavet en indkøbsseddel så lang at der måtte gøres noget ved den. Der er masser af gode indkøbsmuligheder i Ebeltoft, så det var nemt at få opfyldt alles behov for mad, slik, vin m.m.

Vi tog os endnu et hvil da vi var kommet hjem, og Brian og jeg fik set den første af alle de film vi har lånt af Anders. Brian kalder “Knight and day” for en rigtig tøse-action. Den var OK at små-sove lidt til mens at sommerhuset blev varmere og varmere, idet solen stod direkte på og hjalp med til at stuen kom op på knap 30 grader. Da det blev for varmt tog vi tøj på og drog på en kort tur ud i sommerhusområdet og op i skoven med hundene. Her er det Sebastian og Elisabeth der går afsted i solskinsvejret med hver deres trofaste følgesvend på Skovmårvej, hvor vores vinterbolig også ligger.

DSC00689


Udgivet

i

, ,

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.