Pølsehorn og næseprøven i LP 1

Jeg er igang med at bage pølsehorn til at medbringe ved vores mødregruppe-kom-sammen i eftermiddag. Jeg bager dem næsten altid med groft mel i dejen, og løg samt sennep i, det smager dejligt, også i madpakken. Mødregruppen er med de mødre jeg mødte for godt 6½ år siden, hvor vi alle 6 ventede vores første barn. Gruppen er siden vokset, -stadig de 6 mødre, men nu 14 børn. Smiley

IMG_0397

For at dejen ikke skal klistre fast til bordet når jeg ruller den ud, har jeg købt en silicone-måtte i Netto. Det virker! Der er slet ikke brug for mel på bordet når den let klistrede dej rulles ud.

Under pølsehornsbagningen er jeg også igang med at træne hunde-“lektier”. Næseprøven er den øvelse i klasse 1 der hænger mest og nu er jeg seriøst igang. Hver gang jeg lige ser mit snit til det lægger jeg næseprøve-pinden (med min fært) et-eller-andet sted i nærheden og når Ego “lige kommer forbi” får han kommandoen: Ta’ min. Derfor ser min opstilling på køkkenbordet lidt sjov ud: Hakket løg til pølsehornene og frikadelle-stumper samt næseprøvepind til Ego.

IMG_0398 IMG_0399

De blev nu gode de pølsehorn, håber også de falder i børnenes smag i eftermiddag.

IMG_0400


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Pølsehorn og næseprøven i LP 1”

  1. Oldfruen Avatar

    Pas nu på, at du ikke får indbagt en næseklods i et stykke dej :-)))

    1. Sofie Avatar

      … aj, altså der fik jeg lige min aften-te op i næsen :O) Pølsehornene ER spist, -ingen indbagte næseprøve-pinde. ;O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.