Think-Plan-Do kursus 1. del

Idag var første gang på det kursus, som jeg har meldt Ego og jeg på i Sydkystens hundeskole med Conni Hansen som instruktør. Conni stødte jeg på første gang på Hund & Trænings klikkerinstruktøruddannelse, og siden har jeg set hende og “fragglerne” rigtig ofte her på Hasselgård.

Her følger Ego spændt med, når bilen bliver pakket med hundetrænings-artikler. “Mon jeg kommer med”?

IMAG0668

Conni’s pointe igår var, at hvis vi ville have varige resultater med vores hunde, skulle vi lægge vores træning om på “den lange bane” og ikke kun tænke kortsigtet. Lidt a’la at ville starte på en slankekur og skulle vælge imellem den hurtige Nupo-kur eller en livsstilsændring.

Udstyret med en overskuelig træningsplan for LP1 og støtteskemaer til de 3 øvelser, hvor Ego og jeg har “længst” igen, er Ego og jeg nu sat på detalje-træning (=livsstilsomlægning), hvor det er forbudt at sætte detaljerne sammen før vi har sat kryds i kolonnen med at hunden “ofest er perfekt” i udførelsen af detaljen.

Tanja og jeg har nogle dage sammen i Sverige i næste uge, så vi har aftalt at vi vil videofilme vores udgangspunkt, -og fremskridt… og formodentlig også vores LP-prøve til foråret 2012.

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.