Ny printer

Arggghhh… Min Canon Pixma iX5000 valgte efter 3½ år at lægge sig til at “dø” lige midt på mit skrivebord. En “servicefejl 6500” (der ikke stoppede efter at have reset’et printeren) proklamerede en hardware-fejl, så den skulle på værksted og have udskiftet dele. Men efter at have snakket med Canon-værkstedet i Ballerup måtte jeg sande at det var billigere at lade den dø, og købe mig en ny lækker fotoprinter.

Jagten gik ind: Billig printer der kan sættes i netværk, printe A3+ (helst lidt hurtigt) og printe prof.fotos (så selv fotografer bliver misundelige). Let ik’? NOT!

Efter at have jaget rundt i nogle timer, og fundet priser (edbpriser.dk), -ja så faldt valget på storebroderen til min netop afgåede printer: Canon Pixma iX7000

Jeg bestilte igår ved frokosttid og idag kl. 11.35 ringede der en GLS-mand og spurgte om han bare måtte sætte “pakken” af på mit dørtrin når nu jeg ikke var hjemme? Selvfølgelig! (Havde da ikke lige forestillet mig at det var fra dag-til-dag-levering jeg fik hos Befro.dk, der godt nok solgte printeren billigt pga. deres fødselsdag).

Men nøj, hvor er jeg glad! Nu er der INGEN smalle steder i Bredgade for mine billeder, mit scrapbooking -og ikke mindst mine julekort, som (meget snart) skal laves.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.