Løbeprogram – opstart

Om 11 uger,  søndag d. 15. april 2012, skal jeg løbe Grevinde Danner løbet i Jægerspris sammen med en del af mine elever på Jægerspris skole. Jeg skal “bare” løbe 5½ km. ruten.

Alle andre gange når jeg har skullet i løbeform har jeg brugt et løbeprogram udviklet af Henrik Jørgensen. Utallige gange har jeg på 4 uger kunnet træne mig op til at løbe 4-5 km via dette program.

Nu tænkte jeg bare, at nu ville jeg prøve noget andet, og faldt over et andet løbeprogram, som jeg havde liggende der løber 10 km på 12 uger. Det er udviklet af Mette Bloch, som også skulle have tjek på det med at få folk i form(!), så nu går jeg igang. Om 11 uger er det d. 15. april, så hvis jeg hopper ind i uge 2 passer “pengene”. Jeg hopper dog ind i uge 3!

Når jeg læser programmet igennem lyder det lynhurtigt MEGET hårdt og uoverskueligt, men tager jeg én uge af gangen, så tror jeg det “passer”. Denne uge ser i hvert fald overkommelig ud med min nuværende fysiske form.

I morgen er mit træningspas blot: gå 5 min., løb 4 min. Vend om, gå 5 min. og løb 4 min. Det kan jeg helt sikkert GODT klare! Jeg er sikker på at I nok skal høre mere om, hvordan programmet kommer til at gå.

Jeg har i øvrigt også downloadet app’en “Endomondo” til HTC-tlf, så den vil logge min træning. Bruger du Endomondo?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.