Grevinde Dannerløbet

Det blev godt nok hurtigt d. 15. april, hvor jeg havde tilmeldt mig Grevinde Dannerløbet sammen med en del andre elever fra Jægerspris Skole, Tanja & Mogens. Efterfølgende meldte min mor også Elisabeth og Sebastian til børneløbet.

Jeg og børnene mødte op i god tid, og fik udleveret trøjer, startnumre og chips (tidstagning) til alle fra Jægerspris Skole. I børnekonvolutten lå der istedet for en chip en bon til en is i Poulsens Isvafler efter løbet, og selvfølgelig et diplom. Medaljer blev udleveret og jeg havde stolte børn. I øvrigt var det ret billigt at melde børnene til dette løb (30,-kr.) når alt ovenstående var inkluderet i prisen.

Voksen-løbene blev fint afviklet og jeg klarede 5,6 km i fin stil. Min tid blev 37:38, hvilket jeg er ret godt tilfreds med. Jeg frygter dog lidt at jeg ikke får holdt min form ved lige, hvis ikke jeg får et nyt “løbe-mål”. Nogen der har en god ide?

Min mor (som skulle følges med Sebastian) proklamerede også at til næste år kunne jeg godt tilmelde Sebastian de 5,6 km og så selv løbe med ham, for hun havde løbet efter ham rundt på børneløbet, som han i fin stil havde klaret løbende, -et godt stykke foran hende, da han var bedre til at zig-zagge ind og ud imellem dem foran. Smiley

Alt i alt en rigtig god løbeoplevelse som klart kan anbefales andre!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.