Slut på år 2010 og snart start på 2011 med nye ideer

Her på gården holdes nytårsaften i al fordragelighed med både børn og hunde. En enkelt hundeven med barn er mødt op og vi har hygget os sammen hele aftenen, og om en lille times tid hoppes nytåret ind.

IMG_8777

Ud over mine fine kransekagestykker gjorde jeg også et forsøg mere med Churros. Jeg fik både Anders og Brian til at hjælpe mig med at få dejen ud igennem min nyindkøbte del til vanillekranse/churros på min nye køkkenmaskine. Brian mener stadig at dejen var alt for sej, men idag fik vi de flotteste og velsmagende churros med is og vanillecreme til.

IMG_8784IMG_8787

IMG_8790

… og idag tør jeg godt lægge et billede ud af det færdige resultat! Smiley

Nytårsfortsæt er ikke rigtig noget jeg bruger, da jeg ikke mener man skal vente helt til nytår med at lave tingene om. Min hjerne er sådan indrettet at den fremkommer med ideer (gode og dårlige i en pærevældning) HELE året og ikke kun her i slutningen af december. Sarkastisk smiley Bare spørg de mennesker jeg omgiver mig med. Brian ser det som sin fornemmeste opgave at grovsortere i mine ideer, så en del af dem aldrig bliver til andet end en god diskussion om ideen er god, middel eller så dårlig at den slet ikke bør tænkes igen. Tommelfinger opTommelfinger ned

Dagens ide (her til aften) vil vi videre-udvikle lidt på. Det er nemlig en udvikling af hvordan vi vil holde nytårsdag/aften fremover med vores hundevenner. I år sidder de fleste af vores hundevenner nemlig enkeltvis/parvis i deres hjem med hundene på skødet kl. 24.00, og derfor tænkte vi at hvis vi vil være sammen nytårsdag/aften fremover bør vi nok mødes ved 11-tiden i skoven/stranden til en lang luftetur og så spise fælles frokost/middag omkring kl. 14… indtil hver enkelt beslutter at nu vil de gerne hjem og hygge sammen med hundene. Vi videreudvikler ideen og vender tilbage inden udgangen af 2011.

Alle jer der følger med her på bloggen skal i hvert fald ønskes et rigtigt godt nytår! Jeg håber I også følger lidt med her på webloggen i 2011.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Slut på år 2010 og snart start på 2011 med nye ideer”

 1. voldborg Avatar
  voldborg

  kan godt bruge thomsen – et par timer , hvis du kan slippe ham – !!
  teknisk – ser det ud , og det er det så nok ozze –

  1. Sofie Avatar
   Sofie

   Hej Volborg!
   “Thomsen” (hverken den ene, anden eller tredje) er ikke sådan nogen man “låner ud” i bedste biblioteksstil ;O)
   /Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.