Opgaveretning, skadestue og evighedsmaskinen

Så er kortlæseren gået i stykker! Så nu kan I ikke få dagens billeder at se, da billederne ikke lige kan overføres fra kameraet af nu (har heller ingen kabler liggende…). Idag (onsdag d. 5/1 købte jeg så en ny kortlæser, så nu er billederne kommet på).

Men i hvert fald er dagen idag gået med opgaveretning (2 klassers terminsprøver i matematik) og kakaodrikning med “lambada” (=en lille squiz cognac) som vi kalder det her på Hasselgård.

IMG_8791IMG_8792

Brian kom hjem midt på dagen idag, efter at have rundet skadestuen, hvor de pga. stor irritation i hans venstre øje puttede kontrastvæske i, og konstaterede at han havde lavet en ridse på hornhinden. (Han kan godt huske at han fik noget i øjet ude i værkstedet i går aftes, men hverken der, eller til morgen føltes det “særlig slemt”, –men det blev det). Så nu ligger han med en hjemmelavet klap for øjet, lavet af mine vat-rondeller og tape og slapper af. Han skulle ellers have været med på brandøvelse, hvor de skulle træne med den nye is-redningsbåd her til aften.

Der ud over gik der tid igen med: … evighedsmaskinen = vores vaskemaskine, der kører stort set dagligt med et nyt læs. Nu har den bare holdt en pause på 4-5 dage, så nu er den igang med at “indhente” Smiley


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.