Postkasse-idé

Her på ejendommen er vi ikke lige gode til at gå ud hver dag og tømme vores postkasse, og da postkassen faktisk er bygget sammen med vores skraldestativ med de to store skraldespande (1 til “restaffald” og 1 til “papir”) gav det mig en ny idé (en blondine en af slagsen)…

… kunne man ikke forestille sig at lave en form for brevsprække øverst i den affaldsspand der er til papir og skrive: TIL REKLAMER OG LOKALAVISER over sprækken?

Det er ærlig talt så sjældent at jeg får sat mig ned og læst alle de bunker af reklameaviser igennem og de fylder pænt meget i vores almindelige postkasse. Så kunne det nemlig sagtens lade sig gøre kun at tømme postkasse 1-2 gange om ugen, hvilket ikke kan lade sig gøre med de mængder af papir der bliver stoppet i her op til jul. Og jeg vil jo gerne ha’ alle de dejlige julekort, men helst ikke mast imellem alt det andet vi også får i postkassen. Ligeledes ville det også være rart at kunne læse i reklamerne/lokalaviserne en gang imellem, og så var det jo bare at hente dem i “den anden postkasse”?

Nåh, –jeg må vist afvente at PostDanmark udskriver en idékonkurrenceSmiley, der blinker


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Postkasse-idé”

 1. Berit Bilde Avatar

  Var det ikke en hel del nemmere med et nej tak til reklamer skilt. Så er du da fri for at slæbe rundt på alle de reklamer. Jeg har ikke fået reklamer i 10 år nu og jeg savner dem bestemt ikke….
  Og hvis jeg lige skal bruge en reklame fra byggemarkedet eller bilka, så finder jeg dem let på nettet.

  1. Sofie Avatar
   Sofie

   Ja, det kan godt være jeg bare skulle overgive mig… og melde reklamerne fra. Men lige nu sidder begge børn og nærstudere legetøjskatalogerne, som så ikke ville nå frem :O/
   … det er ikke let :O)
   /Sofie

 2. Sabrina Krighaar Avatar

  Jeg kan faktisk ikke se hvorfor du ikke skulle kunne det? Prøv 😛 Det eneste der kan ske, er at de ikke bruger det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.