>Inja i bedring

>Lørdag morgen lå Inja stadig og ville bare sove. Hun begyndte dog at reagere på at vi trådte ind af døren til hende. Et par gange i løbet af lørdag formiddag og eftermiddag fik vi dog stablet hende på benene og med udenfor, hvor hun fik tisset lidt, inden hun gik omkuld i halmbunken igen. Lørdag aften blev hun dog mere frisk og pludselig gjorde hun tegn til at hun faktisk var sulten. Vi kogte ris, blandede det med A-38 og torskerogn og Inja spiste! Skønt at se! Og nu ville hun ligge ud i gårdspladsen, hvor hun kan følge lidt med i, hvad vi går og foretager os. Søndag morgen var hun -endnu bedre JUHUUU, men vi har stadig ikke vores hoppe-dyr tilbage. Og i løbet af søndag formiddag vurderede Brian hende SÅ god at hun kunne komme i bad (hun stank stadig af tis, fra da hun lå ned og bare lød tisset rende, og løbetid og snask hang i pelsen). Hun ville have mere mad, denne gang samme ris-ret og noget af tørfoderet og nu så hun faktisk “almindelig” ud igen, men stadig ikke vores “energi-bombe”. Idag er det blevet mandag og om lidt skal jeg til tjek! Jeg har været ude og give hende penicillin og hun ser faktisk OK ud, så idag er det kun en form-sag at køre til tjek hos dyrlægen.
Så er der bare én ting tilbage: Hvad hvis det hele vender tilbage når penicillinen stopper om 3 dage? Vi har snakket MEGET om det og er stadig enige om at selvom der er gode helbredelsesmuligheder på at fjerne underlivet, selv på en gammel hund, så skal Inja ikke igennem den operation!
Så vi håber meget at denne infektion nu er “klaret” med penicillin-kuren og at den ALDRIG vender tilbage (vi har dog rigtig meget statistik imod os, men nu får vi se).

Men indtil videre… så lever Inja og har det pt. MEGET bedre.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Inja i bedring”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >hvor er det dejligt at høre..super at hun har det bedre. Pyha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.