Quark 12 år – og tilbage til Morten Korch

Quark (Asasara Amazing Thunder ‘N Lightning) fylder 12 år i dag! Jeg kan ikke rigtig påstå at han fuldstændig fit-for-fight, da jeg stort set dagligt giver ham smertestillende. Hans bagpart er blevet temmelig svag og han er næsten uden kræfter i lårmusklerne på bagbenene. Jeg har dog besluttet at jeg vil holde ham i gang så længe jeg kan, for Quark har altid været en meget aktiv hund, der har fulgt mig overalt – og stadig gør det Smiley

IMG_4309

Quark blev fejret med adskillelige svømmeture på stranden ved siden af Mårup havn. Der ud over brugte jeg formiddagen på hundetræning (Recallers 5.0), støvsugning (hele stranden ligger i båden), hygge m.m.

Ved middagstid, hvor vinden i flg. DMI skulle løje af, sejlede vi fra Mårup afsted med Endelave som mål. Vinden løjede dog ikke, så vi blev blæst sydpå, kun med genua’en sat og ca. 1 m. høje bølger når de gik højest.

Alt(!) hedder Endelave: øens navn, færgens navn, byens navn, internetforbindelsen osv. Havnen her er tip top og er fra sommeren 2011 – og står noget i kontrast til byen (resten af øen), som fremtræder meget Morten Korch – agtig. Idylisk, –men hold da op et ø-samfund. Blandt andet er øens købmand at finde hos en mand, der bruger husets stue + værelse som forretning – og grøntafdelingen i carporten sammen med sprinklervæsken. Smiley

IMG_0089IMG_0091

Det er meget varmt (27 grader) og derfor holdte vi “siesta” til kl. 22, hvor vi tog en lang gåtur med hundene til flyvepladsen (loggede lige en cache). Vi så en del af øens råvildt bestand, men de vilde kaniner har vi stadig til gode.


Udgivet

i

, ,

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.