Søndags-soignering og flåter

En gang skal være den første, og i dag var dagen, hvor mine to border collier skulle forårssoigneres, hvilket vil sige at de skulle børstes, og klippes. Ego elsker det, og lagde sig villigt under børsten, imens Tapaz så på. Når Ego skal have klippet poter, skal man have godt fat, da han er meget kilden og hans reflekser hele tiden vil trække i poten.

Så blev det Tapaz tur. Hi hi  🙂 Jeg er ret sikker på at han troede børsten ville gøre ham skaldet, men da først vi kom i gang synes han alligevel at det var helt ok. Indtil saksen blev taget frem! Igen lidt tilvænning inden Tapaz slappede helt af, og jeg kunne få lov at skubbe rundt med ham og få klippet ham fint på poter og det nederste af benene. Og det lod ikke til at han var kilden her, tvært i mod.

Pels afklippet af poter
Pels afklippet af poter

Da jeg støvsugede de afklippede hår op, fandt jeg en kæmpe flåt på køkkengulvet. Yyyydddrrrgghhh. Så hundene blev straks behandlet med Bayvantic. Jeg køber det på nettet (det er billigst), og sidste bestilling er fra Engelund, som jeg har handlet hos flere gange. Fin service og hurtig levering.

Flåt -opsamlet fra køkkengulvet
Flåt -opsamlet fra køkkengulvet
Bayvantic - første behandling i år
Bayvantic – første behandling i år

Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.