Kategorier
Hundelivet

Rallyprøve ved Rishøj hallen

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg de seneste måneder har brugt rigtig meget tid på at lave hus, og derfor ikke har haft ret meget tid til at træne Ego op til prøver. Alligevel gør Ego enorme fremskridt når jeg, som i dag, vælger at tilmelde ham en konkurrence.

Jeg tilskriver vores resultater to ting: Min grundtræning (basis-fundamentet) af Ego er i orden, og Ego begynder at udvikle sig fra at være ung umoden hanhund (teenager-agtig, der ikke engang anede hvad han hed når en lækker tæve gik forbi) til en mere moden og fokuseret hanhund i konkurrencesituationen.

I dag opnåede vi 95 point (ud af 100 point) ved Collie-klubbens prøver (og Lone Sommer som rally-dommer), og det er lige nøjagtig point nok til at vi får vores anden “pind” ud af tre, som skal til for at blive rally-champion. Så nu jagter vi den sidste pind, så jeg for første gang vil være ejer af en champion-hund. Mon ikke det skal lykkes for os?

2013-10-05 12.34.17

Næste gang vi er på banen er til Border Collie klubbens indendørsprøve d. 30/11 i Sorø.

4 kommentarer til “Rallyprøve ved Rishøj hallen”

århh han er cute.. og jeg kan forestille mig han er HELT sikkert dygtig sammen med dig.
jeg er faktisk osse igang med at skulle have hund..glæder mig vildt. det bliver dog en lille bitte hund denne gang. har altid haft store hunde nemlig;O)) men du skal nok få den at se på min blog snart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.