Rally-prøver i Herfølge

Idag stod i hundenes tegn. Jeg havde tilmeldt Quark til rally-prøver for længe siden. Som jeg nævnte sidste gang jeg var til prøver på disse arealer er området virkelig skønt med søer/moser og stort grønt areal, hvor man kan få luftet/trænet vovserne uden at genere nogen andre.

Jeg havde en skøn dag, sammen med dejlige hundevenner: Mads & Lone Sommer, Hanne Svejstrup, Joan Andresen, Majbrit Bengtson og en masse andre hundenørder! Vejret var alt fra lyn og torden med efterfølgende silende regn til rigtig lummervarmt solskinsvejr. Så jeg synes egentlig Quark var lidt sløv i optrækket da det blev vores tur til at gå på banen, men på videoen ser det ikke så slemt ud, som det var i mit hoved under prøven. Ret sjovt med alle de kommentarer Lone gi’r os med på vejen. Smiley

Lone filmede også “ærespladsen” som efter dommerens valg er enten sit eller dæk foran eller ved siden af fører i min. 2½ minut. Griner igen af de fine kommentarer på videoen. Vi fik 89 point (en 1. præmiering, men ikke nok til certet som kræver min. 95 point).

Der var også lydighedsprøver sammen med rally-prøverne og da den afholdende klub havde besluttet at der skulle være fælles præmieoverrækkelse kl. ca. 15.30 blev der tid til at få taget billeder af Ego. Lone Sommer havde travlt med at få stillet ham op, imens jeg knipsede løs.

IMG_9425IMG_9447IMG_9461IMG_9481IMG_9486

… og det lykkedes da også at få lavet et par fine billeder af ham.

IMG_9501


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.