Jeg har en veninde (Tanja), som den anden dag havde en besynderlig svensk opskrift fra 80’erne på aftensmads-menuen. Flyvende Jacob, en svensk opskrift med kylling, banan, fløde, chilisauce, bacon og peanuts. Den måtte afprøves og her i huset faldt den i ganske god jord.

Flyvende Jacob i fad

Flyvende Jacob i fad

Servering ovenpå ris

Servering ovenpå ris

Sebastian er næsten færdig

Sebastian er næsten færdig

Elisabeth "synes godt om"

Elisabeth “synes godt om”

Faktisk er jeg en smule skeptisk når det gælder lidt fremmedartede retter, fx. var min onkels “hare i chokolade-sovs” ikke noget hit. (Åbenbart heller ikke noget hit på internettet, da jeg slet ikke kan støve nogen opskrift op).

Tilføjelse 30/3-2013: Min onkel læste dette indlæg og slog da straks den sære hare-opskrift op i “Jagtkogebogen af Eigil Larsen og Steen Axel Hansen” som efter sigende skulle være et hovedværk ud i vilde opskrifter. Så her kommer den:

Hare i chokoladesovs! Velbekomme (inviter kun gode venner, dette er ikke gæstemad)

Hare i chokoladesovs! Velbekomme (inviter kun gode venner, dette er ikke gæstemad)

Men helt kort: Flyvende Jacob kan klart anbefales. Tak til Tanja for inspirationen.

Mere fra min blog:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation