Hvad påskevejr byder børn og hunde

Idag var det pludselig holdt op med at blæse, og selv om temperaturerne ikke sneg sig over 7-8 grader føltes solen pludselig meget varmere og vejret i det hele taget meget bedre. Jeg har i noget tid gået med løsningen på en cache lige i nærheden, så børn og hunde blev hurtigt enige om en smut ud i “lokalen” for at prøve at finde den. Det lykkedes dog ikke rigtigt, men turen var god alligevel og vi nød træklatring og fandt også nogle af påskeharens efterladenskaber (som vi dog lod ligge).

IMAG0293IMAG0295IMAG0296

Tilbage fra turen lokkede børnene mig til at finde havetrampolinen frem, så den nåede vi at samle og afprøve en enkelt gang inden Tanja og jeg havde aftalt at mødes til hundetræning og skovtur i Ryegård Dyrehave. Her blev der logget en cache (dvs. skrevet mit geonavn i den fundne logbog), og vi søgte efter et skilt til en anden (fandt det ikke), der blev trænet hunde og Elisabeth fik endnu en af sine obligatoriske buler/blå mærker efter vores ture.

Havestuen på Hasselgård blev ryddet og netop som de hjemmelavede burgere stod på bordet var både Tanja, Mogens og Lone Sommer dukket op. Lone skal deltage i Gåsahoppet i påsken og ville gerne have passet “pensionisterne” her hos mig. Så nu er min hundebestand øget med 100% -stadig samme race. Så nu er det mig der står og råber: Ingen Panik, hvor er Makker? Find dit Ego og hent Quark! Smiley


Udgivet

i

af

Kommentarer

Ét svar til “Hvad påskevejr byder børn og hunde”

  1. Diana Avatar

    Så har du jo hunde nok til et helt træningshold. Hvad tid skal vi komme? Er sikker på, at min frække teenager kunne lære lidt af de lydige bc’ ere….;)

    God påske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.