Påskevejr og hundetræning

Børnene og jeg passer heste i disse dage, Bertram har tilbøjeligheder til at blive for-fangen, og derfor får han lidt extra opmærksomhed og en extra gulerodsskive når vi er ude og kigge til de 4 heste.

Efter morgenpasningen kørte vi til Snekkersten, hvor Birgitte Brüel stod og ventede med dejlige input til Tanja, Birgitte Bang og jeg og vores arbejde med hhv. LP1 og LP3. Brüel lagde ud med fællesøvelserne, som de udføres i elite-klassen/LP3 og her har jeg god grund til at være super stolt af min Ego. Det sidder i skabet. Herefter var vi igennem fri-ved-fod (en øvelse, som er tæt på målet for Ego og jeg), og havde en del fokus på “opsamlings”-momentet for apporter og afleverings-momentet for næseprøver (vores nye lektier). Imens vi trænede luftede Mogens børnene i den nærliggende og skov, på boldbanen m.m. som også var faciliteterne ved Snekkersten Skole. Vejret viste sig fra alle sidder. Vi startede træningen i sne/slud-byge og blæst og sluttede i solskin. Meget typisk dansk påskevejr.

Hjemme på Hasselgård stod eftermiddagen i afslapningens og hyggens tegn. Panik viste mig ALLE sine kunstner (jeg stod med klikker og guffer), og viste mig også at Ego har “lidt vej endnu” inden han er limet fast med velcro til mit venstre ben, -som Panik udfører til UG med kryds og slange.

Hestene blev tilset igen her til aften, og alle hundene var med ude i Hvidemosen og kigge lidt på haven, imens hesteboksene blev klargjort og hestene taget ind. Igen et mærkeligt vejr med en lille haglbyge i solskinsvejr.

IMAG0300


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Påskevejr og hundetræning”

  1. Diana Avatar

    Imponerende som I kan. Vi vil også kunne al det der….. men her er udfordringen pt at finde gode hold at gå på. Vi har holdt en lille pause efter hvalpe-fortsætter og er nu klar til unghunde lydighed og baby-agility eller rally, men synes sq det er en jungle bare at finde de gode hold, for der findes jo en milliard !!

    Bortset fra det…..fede navne de hunde har !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.