Prøvetræning frem mod DM

Første dag i min sommerferie(!) og De Ulydige har allerede givet mig min næste træningsudfordring i min træning frem mod DM. Idag stod den på træning og erfaring i at gå til konkurrence ved Old English Sheepdogs DKK prøver i Kgs. Lyngby.

Ego er MEGET opmærksom når han ankommer til prøvearealet, –bare IKKE på mig. Så første del af træningen bestod i, at få ham til at slappe af på ringsiderne.

Her kom Birgitte Brüel (som Ego bare Ææææælsker) forbi:

IMAG0557

(Note to self: Ind i buret med dyret, så bli’r der ro!).

I Kgs. Lyngby var der udklækket adskillelige studenter, og de kørte ind i mellem forbi i deres studenter-køretøjer, huuuuhjeeeene og med høj musik (kan høres på videoen). Vi var par nr. 17 idag og det gjorde at vi havde god tid til at se mange af de andre ekvipager og snakke hundesnakke med hvem der nu kom forbi. Birgitte var sød at videofilme både min og Yvonnas prøve, så her har I os:

Ego i Kgs. Lyngby 30. juni 2012

 

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med “træningspasset” i Kgs. Lyngby. Og jeg LOVER, aldrig mere at røre min hund inden jeg sender den ud og finde næseprøven (det gav mig et flot 0 i øvelsen og ordene “Synd at fører laver en bøf” på min dommerseddel). Alligevel lavede jeg en første-præmiering, og jeg ved at hvert point er velfortjent, for de blev givet af dommer Erling Olsen, som jeg har stor respekt for, da jeg synes han er en ualmindelig dygtig og meget erfaren lydighedsdommer.

Yvonna og jeg fejrede det gode træningspas i et af ishusene ved Nybro Kanoudlejning, hvor vi sad ved åen og nød is, hinandens selskab og talte om hvad der var gået godt og hvad vi kunne forbedre til næste gang (måske jeg skulle overveje at medbringe en grill, til evt. fremtidige “bøffer”?). Yvonna og Tindra er stadig på reserve-listen til DM for LP1, men min mavefornemmelse siger mig at hun bliver inviteret med, –så hun kan godt se at komme i trænings-mode!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.