Ego bliver forhåbentlig mit nye “Alter Ego”

Jeg er nu blevet RIGTIG klar til at få mig en ny hundehvalp. Selvfølgelig en border collie -igen. Jeg er slet ikke færdig med denne race. Smiley

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ego er født i Østrig (og har italiensk far) d. 25. jan. 2011 og bor pt. hos opdrætteren. Ego bliver muligvis tricolour men fremstår pt. sort/hvid.

Jeg skal dele Egos avls- og ejerforhold med Lone Sommer, som (hvis alt går vel) vil bruge Egos gener i avlsarbejdet her i Danmark. Til daglig skal Ego dog bo og trænes af mig her på Hasselgård og være “min” hund. Ud over min træning har jeg indtil videre meldt ham på hvalpehold hos Hund & Træning hos Maiken, der har fået ny træningsplads i Fr. Sund, hvilket passer mig perfekt. Så mon ikke jeg om et års tid kan ses i en LP1 med Ego?

Om jeg glæder mig? Det gør jeg! I den grad! Det er planen at vi henter ham til Danmark den sidste weekend i marts, hvor Ego vil være lige knap 9 uger gammel. I vil høre nærmere… for jeg kan slet ikke vente med at fortælle og vise billeder. Men indtil videre må jeg nøjes med det jeg kan trække ud af opdrætterens hjemmeside om E-kuldet.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.