Ego vandt ugens challenge ved hvalpeholdets afslutning

Ego har gået på Lone Sommers hvalpehold sammen med andre hvalpe fra Asasaras G-kuld fra Kizz Me. Til hver gang har Lone lavet en “ugens challenge”, hvor man har kunnet vinde små-præmier til hundene. Super hyggeligt -og motiverende.

Denne uges challenge var en lille hvalpeprøve, som samtidig markerede afslutningen på hvalpetræningen. Lone beskrev prøven i en mail til os:

Challenge er ikke bare en challenge, men en lille prøve, hvor jeg giver point:

· Lineføring. Start med hunden på plads. Gå ca. 4 meter frem højredrejning 90 grader, gå ca. 4 meter frem venstre drejning 90 grader, gå ca. 4 meter frem lave tyskervending, gå ca. 8 meter og lav en almindelig omkringvending og stop med plads.

· Elefant på baljen, 2 gange rundt uden håndtegn

· Lav en tandvisning

· Fremadsendelse til felt 5 meters afstand, det er tilladt at have hulahopringen i feltet

2 on 2 off på balancefeltet fra ca. 1 meters afstand, kald hunden hen og ros, og send den hen og lav en 2 on 2 off igen.

Og sørme om ikke Ego vandt i går aftes Smiley Skarpt forfulgt af Chat på 2. pladsen, som kun var ét enkelt point efter (se billedet med pointpapiret). Efter afslutningen, delte jeg chokoladepræmien til kaffen/theen, hvor vi også aftalte at fortsætte vores træningsfællesskab efter sommerferien. Det hele er foreviget på video, så mon ikke der snart kommer et link Smiley

IMAG0009 IMAG0010IMAG0011 IMAG0017IMAG0019IMAG0025IMAG0032

det sidste billede kræver nok lige den forklaring, at Mette (Chat’s ejer) havde glemt at slå tændingen fra på sin bil, og derfor lige var løbet tør for strøm under træningen *GG*


Udgivet

i

af

Kommentarer

Ét svar til “Ego vandt ugens challenge ved hvalpeholdets afslutning”

  1. Tanja Avatar
    Tanja

    Hvor dygtigt 😉 og hvor ser det hyggeligt ud! Tillykke tillykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.