Dækken til Dixi (redningshund)

Brian har forelsket sig i et dækken han kan bruge på Dixi under træning. Han har brug for at andre folk kan se at Dixi er under træning fx ved skovrundering. Brian havde også fundet ud af, hvor det kunne købes -i USA, og med en porto der koster det samme som selve dæknet. Det var vi selvfølgelig ikke særlig tilfredse med og i et øjebliks tanketorsk/blondine-virksomhed fik jeg sagt at sådan et kunne jeg da sy. Krydsede fingre Af en eller anden grund hører Brian ALTID sådan nogle udtalelser!

Så nu er vi igang! Først med at udvikle størrelsen og formen! Til det brugte vi en gammel voksdug (med malerklatter fra tidligere brug). Og til sidst blev der fastgjort et par remme (klipset fast). Dixi fandt sig i at blive brugt som levende gine og jeg tror sørme at det hele lykkes.

IMG_8912 IMG_8913 IMG_8914 IMG_8915IMG_8920

I morgen er jeg sendt afsted til Stof & stil i Roskilde for at indkøbe bæver-nylon (orange), og diverse rem- og refleksdele (sorte), så vi kan komme tæt på det vi har set på billederne fra USA. Det er egentlig mærkeligt at redningshundene i Danmark ikke bruger dækner under træning, ligsom svenskerne og nordmændene, -men det er muligvis fordi det ikke kan fåes. Hvis det bliver godt har jeg i hvert fald tænkt mig at tilbyde (mod betaling selvfølgelig) at sy flere dækner til redningshunde. Jeg kan jo starte med Fr. Sund afdelingen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Dækken til Dixi (redningshund)”

  1. […] dem af jer der spændte fulgte med i Dixis mannequin-optræden med voksdug i sidste weekend, kan jeg nu fortælle at dækken version 1.0 idag er blevet produceret. Den lille […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.