Kategorier
Hundelivet

2. del af Dixis nye dækken (redningshund)

Til dem af jer der spændte fulgte med i Dixis mannequin-optræden med voksdug i sidste weekend, kan jeg nu fortælle at dækken version 1.0 idag er blevet produceret. Den lille plastiklomme på siden er til Brians identifikationskort til Dixi (det ligner lidt et kørekort med billede af fører og oplysninger om hunden).

Alt i alt har det vel taget mig 5-6 timer at udvikle og sy det hele sammen excl. turen til Stof & stil i Roskilde Smiley -og Brian er tilfreds. Foreløbig! -lur mig om der ikke kommer forbedringsforslag i løbet af de næste par uger. Smiley, der blinker

IMG_8968 IMG_8979

Faktisk mangler der at blive syet/broderet to sorte stykker stof i Dankort-størrelse med teksten: “Search & rescue” på. Disse skal syes på mellem de to refleksbånd oppe på ryggen, men dem kan jeg ikke selv lave, da mine “svejseværk” (som Brian kalder min symaskine og overlocker) ikke kan brodere. Nogen der kan brodere (på maskine)?

4 kommentarer til “2. del af Dixis nye dækken (redningshund)”

Hej Sofie.
Kan du huske at Sigrid, (der boede sammen med Kenneth i Vejleby), har boet sammen med en, de boede over for Skibby kommune kontor, For et par år eller mere siden. Han hedder Jesper, og han har haft sådan en maskine. Og Lavede også til firma. Jeg ved ikke om han har den idag.
Håber at I finder en der kan hjælpe jer.
Vi ses i uge 5
Knuz Menike

P.s: Jeg har hvis jeg kigger godt efter, kan jeg med held finde hans tlf. nr.

Tak for det Menike :O)
Jeg har indtil videre også fået et par søde hjælpende mails med piger/damer der ejer sådan en broderi-maskine, -så jeg er sikker på at det nok skal lykkes.
/Sofie

Svar

Det kan jeg godt lave, evt kan det syes på et løst stykke, som du så selv kan sy på hvis dæknet ikke kan komme ind i rammen

Hilsen Jannie

Hej Jannie!
Det er meningen at det er to “løse” stykker sort stof i målet 2″x4″ der skal syes på dækkenet. Skrifttyper, skråstreg m.m. kommer sig ikke så nøje, bare sådan cirka, som de mærker jeg har linket til. Meget gerne orange tråd og sorte lapper?
Hvad skal det koste?
/Sofie

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.