Masten tages frem

Foråret er kommet, og det betyder at Michael har travlt med at ordne båden, så den kan komme i vandet. Båden er pt. poleret fra vandlinjen og op, og skal bundmales i morgen.

Masten er båret ud af skuret, hvor den har overvintret på en træhylde, og skal nu skrubbes og skures, så den skinner som ny. For at få masten ned af hylden og skubbe den rundt på vognen, skal man være 4 store stærke, -så vi fik hjælp af min mor og far, der stillede på havnen med musklerne i orden. Skruen kommer på igen på fredag, hvor kranen også er bestilt til at køre båden over i havnebassinet og ploppe den i.

Masten er taget frem, og afventer nu at "... her kommer mutter med kost og spand"... :-)
Masten er taget frem, og afventer nu at “… her kommer mutter med kost og spand”… 🙂

3 tanker om “Masten tages frem”

  1. Jeg er fast læser af din blog og elsker din positive tilgang til hele livet! En dejlig blog om klargøring af båden, og så den afslutning, der viser at du er en ægte landkrabbe :-))) “at køre båden over i havnebassinet og ploppe den i.”

    1. ha ha… Ja, Paul! Jeg er en ægte landkrabbe, -der lige skal lære alt det nye “ombord”. Vi klarer det dog fint, og jeg er i stand til at “parkere” med skuden og sejle den sikkert i havn. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.