Kravlenisser og risengrød

Det har været en helt almindelig mandag. I skole og børnehave med børnene og jeg selv på arbejde.

Da vi kom hjem i eftermiddag fandt jeg de to ark kravlenisser frem jeg havde købt i den lokale BS (for en 10’er), og så gik børnene ellers igang med at klippe nisser ud og sætte dem rundt omkring.

IMG_0210 IMG_0212 IMG_0213

Elisabeth går til gymnastik om mandagene, derfor skal aftensmaden planlægges lidt, da vi først er hjemme igen kl. 18. Idag var det dog rigtig nemt da børnene ønskede at vi fik risengrød, -og jeg skulle huske at lave til nissen… Så jeg satte (grød-)ris over til 4 personer, først koger jeg det igennem på kogepladen og derefter ryger gryde med låg og det hele i ovnen på 80 gr. i et par timer (imens vi var i hallen). Det passede perfekt, den var færdig da vi kom hjem og vi nød alle tre grøden, -desværre for nissen var det minimalt hvad der blev tilbage til ham Smiley

IMG_0214

Nu er det snart nissebande-tid, … så må vi se om ikke den velkendte sang om at … “Deeeet er risengrød” kommer.

Mere fra min blog:

6 tanker om “Kravlenisser og risengrød”

  1. Den med at sætte den i ovnen kendte jeg ikke, jeg koger den godt op og så ind i min seng imellem to lag avispapir, og dynen godt ned om, efter en time skal den bare koges op igen og saltes måske lidt mere mælk, sådan har jeg altid gjort.
    dejlige unger der klipper kravlenisser og glæder sig til jul. v.h. morkaren.

  2. Hvor ser det hyggeligt ud :-)! Vi fik risengrød i går, herhjemme er det et hit for os begge :-). Den med ovnen kendte jeg ikke. For noget tid siden, skulle vi prøve at lave risengrød af perlebyg (kan egentlig ikke tåle almindelige grødris, derfor skulle vi prøve det). Det skulle først koges op i en halv times tid, og derefter 4 timer ind under dynen. Der var det stadig ikke færdigt, efter yderligere en time gav vi op, og bestilte fra grillen i stedet for, haha. Så nu laver vi almindelig risengrød på komfuret kun 😉

  3. Selv en helt almindelig arbejdsdag kan godt blive rigtig hyggelig, når man planlægger lidt.
    Risengrød i ovnen har jeg aldrig prøvet – derimod laver jeg den altid i micro’en.
    Fortsat hygge-mandag til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.