Juletræspyntning

Idag er det første feriedag, hvor vi alle har ferie. Derfor fik jeg i formiddags tid til at klippe børnene, og vi fik tid til at kigge på, hvordan tandfeen havde taget Sebastians tand og byttet den til en 20’er.

Til middag gik vi en lang tur med hundene i Sømerskoven og langs stranden ved Rendebæk. Der var temmelig mange svaner at kigge på, og også et par grimme ællinger.

IMAG0137

Hjemme igen blev juletræet leveret helt til døren (det kom fra min lillebror, Peder, i Sorø) og vi fik sat det i juletræsfoden i stuen.

IMG_0258 IMG_0260IMG_0261 IMG_0262IMG_0259 IMG_0263

Min store kasse med julepynt blev fundet frem og børnene hjalp til med at pynte træet. Det meste af pynten har jeg selv lavet, -og kuglerne har jeg købt for nogle år siden. De flettede hjerter er holdt i rød og hvid, men ellers er der ikke nogen farvebegrænsninger på pynten. Mange af jer scrappere vil dog hurtigt spotte de sidste par års ny-kreationer på træet.

IMG_0269 IMG_0268 IMG_0270 IMG_0271

Har du lavet nyt (scrap-)pynt til dit træ i år?

Selve juleaften bliver lysholderne med hvide stearinlys sat på og der kan også komme lidt fehår på, hvis det bli’r “vildt”. Nu får det lov at blive stående forhåbentlig, jeg har lovet dødsdom til den hund (Ego og Quark!) der finder på at pisse op af træet i stuen. Smiley, der blinker


Udgivet

i

af

Kommentarer

5 svar til “Juletræspyntning”

 1. Gitte Avatar

  Rigtig fint juletræ. Det ser ud til i havde en dejlig tur i skoven. 🙂

 2. Karen Marie Stentzer Avatar

  Hvor er det nogle dejlige billeder af dine børn der pynter juletræ (dem må du scrappe) og hvor er du dygtig til at flette hjerter, de er rigtig flotte. juleknus morkaren.

 3. signe bendorff Avatar
  signe bendorff

  Det lyder som om i har haft en rigtig hyggelig dag… Jeg har ingen scrappynt til mit juletræ… Men lidt forskellige hjemmelavet pynt er der da på træet 😉

 4. Hanneby Avatar

  Hvor ser det godt ud, – og ja jeg har også scrappede ting på mit juletræ, bla. hjerter med ankre i ( flettede ) ..
  Knus og god jul fra Hanneby

 5. Linda Avatar

  rigtig fint juletræ og pynten er smuk.

  Ja pas lige på med det hunde sjov i stuen hvor træet står….:-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.