Hvid glögg

Jeg er blevet opfordret til at lave dette blogindlæg af nogle søde kolleger på Jægerspris Skole, som Karina trakterede med “Hvid glögg” på et teammøde i december (opskrift fra mig).

Opskriften har jeg egentlig fra “Viggi’s“, som havde sin egen mad-container stående på Hasselgård imens jeg boede der. Viggis eksisterer såmen stadig – han holder blot til i køkkenet i Sorø Hallerne, og laver stadig fuldstændig fantastisk mad – også “ud-af-huset”.

Hvid Glögg

  • 50 cl Glögg-ekstrat (fx. Blombergs)
  • 2,25 – 2,5 liter æblemost
  • 50 cl. Calvados (1 flaske – æblebrændevin)
  • Sukker
  • Fyld: æbletern (små) og mandelsplinter

Ekstrat og æblemost varmes, calvados tilsættes. Smages til med sukker. Lige inden glögg’en serveres, tilsættes fyldet, så æbleternerne er “rå”.

 

 


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.