Farvel min trofaste ven R.I.P. Quark

Quark er i dag sendt afsted over regnbuen. Det foregik stille og roligt hjemme i min have, hvor Mads, fra Skibby Dyreklinik, kom på hjemmebesøg. Jeg foretrækker dette, da børnene også kan være med, og man kan få lov at være ked af det, og spørge hvad der skal ske, uden at tænke at hele dyreklinikken er “med”.

Inden Mads besøg gav jeg Quark en ordentlig gang smertestillende og tog ham med på en sidste tur i skoven og en soppetur efter hans elskede fyrtårn. Quark var en vandhund!

I løbet af det sidste halve års tid var han begyndt at få problemer (alvorlige) med bagparten. Tapaz kunne vælte ham når bare han løb forbi ham, og hans ryg var ufleksibel, så han ikke kunne komme rundt om sofabordet mere. Og her de sidste par uger har han ikke selv kunnet rejse sig fra gulvet når han havde ligget sovet. Quark var dagligt på smertestillende, og nu kunne jeg bare se frem til en gammel hund, der ville lide dagligt og som ikke kom med mig “ud i verden” mere. Derfor tog jeg beslutningen, og derfor er min trofaste følgesvend nu sendt til de evige jagtmarker – til alle de andre hundevenner. Jeg er både (meget) trist og lidt lettet. Nu skal jeg ikke længere bekymre mig -hele tiden.

R.I.P. min dejlige dreng! Du har været helt fantastisk – og min allerførste border collie. Du stod last og brast ved min side i 12 år, 8 måneder og 2 dage… og jeg har nydt hver og én og alle oplevelserne med dig.

En hurtig video med billeder fra Quarks pensionisttilværelse, kan ses her:

https://www.youtube.com/watch?v=Afduwkr13O8&feature=youtu.be


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.