Sweatbuks med kiler 2

I denne lockout-tid gælder det om at udnytte tiden. I dag er formiddagen gået med at producere endnu et par sweatbukser med kiler til Sebastian. Han bestilte jo flere par, da jeg syede de grå til ham for noget tid siden. Dette par blev også meget tilfredsstillende og kan klart anbefales til andre.

Sweat buks med kiler, -"Chris" mønster fra Stof2000
Sweat buks med kiler, -“Chris” mønster fra Stof2000

Forbrug  (str. 128): 1m sort isoli, en rest grøn rib, 65 cm elastik, et stofmærke med teksten “Home made” og 115 cm anoraksnor. Alt i alt ca. 150 kr + lidt lockout-tid ved symaskinerne.

Sad lige og overvejede kort om baggy-bukserne skulle på “programmet”/årsplanen til håndarbejdstimerne i 5. kl…. men kom hurtigt i tanke om at jeg da var lockoutet og IKKE skulle forberede mig (arbejdsskade?)… og derefter at jeg kun har 40,-kr pr elev pr. skoleår til materiale-indkøb, -så der ville ikke engang være til det ene bukseben i alm. isoli!!! Husk det Antorini, når du planlægger alle dine nye aktivitetstimer i din/regeringens nye heldagsskole!!! Der kommer til at høre penge med, til at lave aktiviteter for… uanset om der tænkes i sløjd, design, sport, billedkunst, musik!


Udgivet

i

af

Kommentarer

2 svar til “Sweatbuks med kiler 2”

 1. Heidi Nielsen Avatar
  Heidi Nielsen

  Undskyld men ved ikke hvordan jeg skal få skrevet til dig. Jeg har på din gamle side set et billede af en taske/kuffert kort lavet i karton. Jeg arbejder i en børnehave og skal bruge en skabelon på en sådan taske ! Må jeg få din skabelon. Vi skal holde afslutningsfest for børnene og invitationen skulle gerne være en skoletaske, har du evt. andre skabeloner eller ved du hvor jeg kan finde dem.
  Håber du vil svare på min mail. På forhånd tak.

  Heidi Nielsen
  klitgaardsvej26@stofanet.dk

 2. Sofie Fjeldsted Olsen Avatar

  Hej Heidi!
  Jeg regner med at det er disse taskekort: http://www.love2dogs.dk/2011/taske-kort-muligvis-feriekuffert/ du mener. Jeg har en gammel skabelon liggende et-eller-andet ukendt sted, men på pinterest fandt jeg en anden, som minder rigtig meget om den: http://anonym-scrapoman.blogspot.dk/2010/06/verenas-taskekort.html Håber vejledningen her kan bruges, ellers er der andre på pinterest, hvis du i søgefeltet skriver “taskekort”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.