Rigtig godt tilpas

Jeg føler mig rigtig godt tilpas! (… altså lige bortset fra, at jeg er snot-forkølet i dag, og har været nødt til at melde fra til undervisning på skolen, da jeg ikke tror eleverne vil tage mig alvorligt med to tampax hængende ud af næsen).

Jeg er flyttet (sådan rigtigt) ind, og har indtaget mit nye hus. Jeg mangler stadig et par detaljer inden det bliver færdigt (lidt vævsopsætning, efterisolering, maling hist-pist og et nyt gasfyr), men alt i alt er jeg rigtig glad for mit nye hjem.

2013-08-10 15.58.52 2013-08-06 18.39.07

På 5 måneder har jeg, med lidt hjælp fra Inge Dehli, tabt mig. Jeg har kaldt projektet for “Sofie-light” og jeg er ved at være i mål. Og med “i mål” mener jeg, at jeg har tabt 18-19 kg(!!! -jeg forestiller mig stadig den rygsæk med de mange 500 g. marg. pakker som imaginært bliver i entreen når jeg tager ud på mine løbeture).

Jeg har siden nytår 2013 været indmeldt i KHIF-løb, og er gået fra at have tungen helt ned på asfalten, og hjertet uden på lungerne ved 3 min. løb, til at jeg i dag kan løbe 10 kilometer. Jeg bruger et træningsprogram i app’en “Gipis”, til at konstruere de korrekte effektive intervalløb kombineret med motionsløb for at opnå mit nye løbemål, som er at få min 10 kilometer ned under 1 time. Ego og Quark er blevet så vandt til mine løbeture (som de stort set altid er med på) at de kan ligge og “sove dybt”, men er lysvågne, hvis de hører at jeg spænder mine løbesko på fødderne.

Jeg har ikke fået gjort så meget ved træningen af Ego (tiden har været lidt knap hen over sommeren), men alligevel har jeg taget mig tid til at tage til to rally-konkurrencer. For første gang i expert-klassen. Første gang missede vi ærespladsen (fradrag på 10 point) og endte på 88 point, -andet forsøg (dagen efter) gik bedre og vi endte med en 3. plads og 97 point i bogen og dermed vores 1. pind (ud af 3) som skal til for at vi bliver Champions. Jeg fik lidt (læs: meget) blod på tanden, og har efterfølgende meldt os til et par konkurrencer mere i år.

2013-08-25 12.01.16

Jeg er rigtig godt tilpas.

2013-09-08 13.26.42

 


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.