Lukket for det varme vand

Jeg har haft denne statusopdatering på min fb-profil nogen gange i løbet af det sidste stykke tid, da jeg har haft lukket for vandet (også det varme) for at sætte ny bordplade incl. vask + armatur i mit køkken.

I dag skulle jeg have skiftet fyr! (griner… ved godt hvad nogen af jer tænker…)! Men det er nu det gamle oliefyr, der skal skiftes ud til et moderne gasfyr. En lokal VVS’er dukkede op kl. 7 i morges og påbegyndte opgaven med vinkelsliber osv. Ud med det gamle røde fyr!

Det gamle røde oliefyr -ud til skrot!
Det gamle røde oliefyr -ud til skrot!

Og sidst på eftermiddagen var der nye fine kobberrør i mit bryggers og et sprit-nyt gasfyr hængt op. Så nu kommer varmen tilbage. Jeg skal ærligt indrømme at de knap 16 grader der var i huset da jeg kom hjem fra arbejde er i underkanten til at mine tæer og fingre tør op. Hurra for “prins Valliant” (som jeg kalder mit Vaillant-fyr).

2013-12-04 17.24.46
Min nye “prins Valliant”

Og lidt fra mit kreative hjørne: Udenfor på trappen foran hoveddøren har jeg i år lavet en udendørsdekoration med lys i til at byde velkommen. Det er net, som i gamle dage blev brugt i fadeburet, der er viklet til et kræmmerhus og beviklet med en lang ranke af julegrønne ting. Jeg synes selv det er rigtig flot og er glad for resultatet. Inspirationen til det har jeg hentet hos Birthe i “Den Gamle Stald” i Kyndeløse.

Udendørs juledekoration, der lyser op i mørket.
Udendørs juledekoration, der lyser op i mørket.

Udgivet

i

,

af

Kommentarer

5 svar til “Lukket for det varme vand”

 1. Camilla Avatar

  Lækkert med varme igen.
  flot o anderledes dekoration.

 2. Katharina Avatar
  Katharina

  det er altid hyggeligt at blive modtaget med lys i denne mørke tid. Og tillykke med prisen :-).

 3. Maryann Avatar

  Det er nok godt nok ikke lige nu, man har mest lyst til at være uden varme. Godt du har fået det igen før stormen bryder helt løs.

 4. Annette Terney Avatar

  Flot fyr. Vi har også lige fået udskiftet vores gamle fyr fra 1982. Væk med det flaskegrønne fyr og velkommen til et mindre Hvidt.
  God ide med dekorationen udendørs.

 5. […] er ikke ret lang tid siden jeg har fået nyt fyr (min prins Valliant), og i dag blev det tid til at skifte mine (punkterede) vinduer i stuen. Det blev hurtigt klaret i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.