Arbejdslørdag – og alternativ LP2 træning

Op til 9 lørdage om året, kan jeg være “arbejdsramt” af fx kursus-aktiviteter i forbindelse med mit lærerjob. På Jægerspris Skole, hvor jeg arbejder, var dette dog blot 2. lørdag i dette skoleår med arbejde. Alle lærere på mellemtrinnet og udskolingen var sat til “stævne” på sidste kursusdag med Cooperative Learning med en super-inspirerende instruktør (Birgit). Rigtig mange nye ideer til undervisningen blev diskuteret og drøftet.

Mine “med-sammensvorne” ud i hundeverdenen, udnyttede at jeg ikke kunne deltage i div. konkurrencer i dag og havde tilmeldt sig en Rally-lydigheds-konkurrence med mulighed for at få flere “pinde” og dermed avancere. Ego og jeg nåede jo netop “op” i øvet klasse nytårsaften 2012, hvor de to andre også befinder sig, så derfor fulgte jeg selvfølgelig med i begivenhederne i Korsør på de sociale medier. Tillykke til Tindra med Yvonna (eller er det omvendt?) der klarede pind nr. 2 og nu kun mangler én pind/prøve mere, før de ryger i expert-klassen. Tanja med Neko sympatiserede mere med Ego og jeg, idet de ikke opnåede nogle “pinde” i dag. Til gengæld oplevede Tanja at det hun arbejder på for tiden med Neko bliver bedre!

Efter at have hentet børnene ved mine forældre, var der dømt afslapning i sofaen.

2013-01-19 18.46.30

2013-01-16 13.24.02

Ego var helt balstyrisk og da det i øjeblikket er meget koldt udenfor (ca. –8 grader) fandt jeg på at lave stue-LP2-træning. Det går ud på at feltet blev lagt ud på gulvet (så stort som det nu kunne blive) og Ego shapet ind i det. Der blev trænet stillingsskift og meget snævre vendinger rundt i stuen. Sebastian roste os højlydt og synes at vi var rigtig gode, så imens jeg havde modet i top, skyndte jeg mig ind til computeren og tilmeldte os vores første LP2-prøve i Ølstykke d. 14. april 2013! Nu er målet sat(!) Vi skal være klar. Det motiverer.

Kommer du og hepper?


Udgivet

i

,

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.