Agility i formiddags-“sval”

De lover rigtig varmt i vejret igen idag, og da agilitybanen alligevel stod fremme (som bane), valgte jeg at smutte ud på den fra morgenstunden af.

Efter træningen var det dejligt at kunne lægge sig i sit “selvgravede” hul i skyggen i gårdspladsen, –selvfølgelig lige efter at have været henne i vandskålen.

IMAG0424


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Agility i formiddags-“sval””

 1. Diana Avatar
  Diana

  Cool med egen bane. Og ja, det er da med at komme i gang fra morgenstunden med de her grader i luften 🙂

  Og hvor ser han dog bare “voksen” ud lige pludselig…….du har jo lige fået ham ?!?!?

  1. Sofie Avatar

   Ja, Diana! Her på Hasselgård Træningscenter har jeg egne baner, både inden- og udendørs. Det gør det selvfølgelig supernemt at træne, mit problem er bare, at Ego betragter hele træningscenteret som hans egen stue = når vi kommer ud af stuen er der enormt mange forstyrrelser og så er det rimelig svært at få ham til at arbejde.
   Derfor træner jeg ham alle mulige steder. På gaden, i skoven (finder en parkeringsplads), ude hos andre, i andre hundeklubber, til stævner (hvor jeg ikke selv er tilmeldt, -bare for at træne med ham under stævnelignende forhold).
   … og JO, min teenager er begyndt at se helt “voksen” ud. Han er 15½ måned gammel idag, så jeg tror ikke han bliver højere, men han får nok en lidt fyldigere brystkasse med tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.