Video af Egos hopla-spring og træning af 4-poter-i-kasse

Silvia Trkman har givet os en udfordring med at få hunden til at placere alle 4 poter i en kasse og derefter gøre kassen mindre og mindre indtil den ikke er større end en isbøtte/skål/fad.

Jeg er nu godt tilfreds, hvis jeg bare kan få lært Ego at “lære” via klikkeren og få alle 4 poter placeret i en kasse. Der ud over træner vi også på at han bliver kreativ, og det betyder at jeg i øjeblikket klikker ham for al mulig adfærd som han selv tilbyder: sit-dæk-hop-gø-gå baglæns osv. I videoen har han lige fundet ud af at han får guffer, hvis han hopper Smiley

Hvalpetræning med klikker

 

Læs i øvrigt Silvias bud på, hvordan man får en rigtig dygtig konkurrence agilityhund. Artiklen er fra “Agility Zone Magazine”, men hun har offentliggjort den på hendes hjemmeside også. Tankevækkende -men jeg tror hun har fat i noget! Så nu ønsker jeg mig bare en nationalpark med BJERGE lige udenfor min dør, så jeg også kan gå på “hiking”, day-long mindst 1 gang om ugen. Hmmm…  -indtil videre må jeg vist være tilfreds med de danske skove og strandområder Smiley … og så gøre mig i bjergene i ferierne, hvilket vi da også gør ind i mellem.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.