Der er meget der skal læres…

Både mandag og tirsdag tilbragte jeg hjemme på “barsel” med Ego. Og der er godt nok mange ting han skal lære. Jeg har dog valgt at fokusere på det væsentlige og lige nu er det, at han kan være “alene hjemme” (sammen med 1 eller flere af de andre hunde), lære at opholde sig roligt i et bur (så han kan komme med i bil, trailer m.m.) og indkald. Der ud over er der en masse småting, som at Ego ikke skal blive forskrækket hver gang Brian træder ind af en dør, klirrer med kopper og tallerkner osv. Faktisk er han rigtig god til at “magte” børnene og deres laden og gøren Smiley og børnene er vældig glade for deres nye Ego.

IMG_9175

Afslapning på køkkengulvet om morgenen, inden Sebastian og Elisabeth skal i børnehave. Ego er “vild” med Elisabeths strikkede kjole, så den er hun ind i mellem nødt til at tage af når hun vil lege med Ego.

IMG_9179

Dette billede er fra i morges, hvor bur og madrasser stadig er fremme efter nattens træning: Ego du skal sove i bur(!), kl. 2 måtte jeg opgive og åbnede lågen på klem så Ego kunne lægge sig op i sofaen. Vi sov begge omgående til kl. 6 i morges, hvor vi stod op. Men bare rolig Ego, -du skal være meget mere i bur. Som I kan se er alt legetøjet lagt ind i buret (Sebastian har godt nok lige lukket lågen), og så er det meningen at Ego selv skal ind i buret og hente ting og mad.

IMG_9176

Udendørs går det rigtig godt, og Ego har kun bimmelimmet og bummelummet udendørs, hvilket er rigtig dejligt. Han er nysgerrig, og lidt forsigtig.

IMG_9183

Hov, hov… i et ubevogtet øjeblik havde Ego taget Elisabeths sko og slæbt den med i seng (min seng!). Han ser bare SÅ uskyldig ud, men det er han altså ikke helt.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.