Scrap, scrapindkøb og fodtrin

Hold da op et møgvejr det har været idag. Det har regnet og regnet og ind i mellem blæst lidt. Så istedet for at tage i skoven med de 4-benede kørte jeg afsted til hygge-scrap (1. lørdag i hver måned) i Love2scrap’s butik. Jeg havde dog ikke meldt min ankomst så jeg var spændt på at se, om der var plads til at jeg kunne få startet færdiggørelsen af mit kuvert-album fra Birthe’s kursus. Det var meget mystisk, for der var ingen der havde meldt sig til hygge-scrap denne regnfulde lørdag(?), så der var masser af plads! Oven i købet sammen med Rikke Scharff og Birthe Skødt, to af butikkens dygtige designere, … super hyggeligt!

Imens jeg sad og hyggede mig med blomster og bogstaver på mit kuvert-album:

IMAG0102

opstod der selvfølgelig nye behov:

IMG_0209

 • 1 stk stor taske til opbevaring af bl.a. skæremaskine, scoreboard og andre lidt større ting
 • 1 stk skæremaskine fra MS
 • 3 stk knive til ovenstående skæremaskine
 • 1 pakke “Doilies”, -som jeg agter at bruge på nogle julekort
 • lidt knapper med diamanter og diverse bånd

Hjemme igen på Hasselgård, har jeg siddet og knoklet med at få installeret wordpress på mit nye domæne Love2dogs.dk og derefter få flyttet hele min blog (incl. kommentarer!), samt alle mine nye widgets med over. Troede at jeg “bare” kunne kopiere alle de filer jeg havde over på det nye domæne, -og så ville det virke, men jeg blev klogere. Nu virker det! Og jeg er glad Smiley

Johanna Allanach har holdt kursus idag her på Hasselgård, og da jeg har et problem med mine fødder i “omkring-vendingerne” i lineføringen, måtte jeg lige ud og nå og fange hende inden hun drog hjem. Johanna er altid så sød til at dele ud af sin erfaring og lynhurtigt fik hun da også spottet hvad der var galt for mig, og rettet mine fødder ind. Jeg har siden gået i stuen (godt der ikke er nogen der går forbi ude på vejen og kan se mig vende og vende og vende inde i stuen), så nu tror jeg snart at jeg kan “rimelig naturligt”, så nu skal Ego bare lære at følge med. Jeg har sat 2×10 min. af i løbet af aftenen og i morgen skal jeg bl.a. træne videre sammen med Tanja og Neko.


Udgivet

i

af

Kommentarer

4 svar til “Scrap, scrapindkøb og fodtrin”

 1. dorte Avatar

  hva ? kom vovsen så ik ud og tis …ja scrap kan trække i mange retninger.. fine indkøb, rigtig fint kuvert album..

  1. Sofie Avatar
   Sofie

   Jo jo, vovserne kom ud og tis’, -men det blev bare blot i den store have og i deres kæmpe hundegårde istedet. Samt 2×10 min. træning i hallen her til aften.

 2. Heidi Avatar

  Dejligt at du fik flyttet. Det lyder som en rigtig dejlig dag 🙂

 3. Elsebeth Rafn Avatar

  Sikke et flot kort og gode indkøb du har foretaget i dag.
  Fortsat go’ weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.