Landcruiser-race og kaninjagt

Sebastian er i sit es, når Brian inviterer på Landcruiser-race. Det har han netop gjort og se hvordan de drøner rundt på vores mark med Sebastian ved rattet.

IMG_8302

Elisabeth hjælpes ombord, som den sidste passager.

IMG_8304IMG_8306IMG_8309IMG_8320

Kaninjagten er også gået ind, Dixi og Laban har nemlig haft indgået et samarbejde om, hvem der først fik trampet så meget i tråden på kaninburet, så kaninerne rent faktisk kunne komme ud! Det lykkedes så på et tidspunkt i forgårs, for igår eftermiddag, da Brian kom hjem fra arbejde var der ingen kaniner i kaninburet. Til gengæld fik han et glimt af dem hoppende rundt omkring på gården. Mest drønede de ind i vores gamle maskinhus. Da vi skulle ud af døren og Quark før har været “ansat” til at passe på kaninerne, satte vi Quark og Dixi på opgaven med at holde dem inde i maskinhuset mens vi tog til diverse møder.

… det gik også meget godt, –undtagen for den kanin der ikke er bange for hunde. Den havde Dixi nemlig slæbt rundt på og rusket i da vi kom hjem Overrasket smiley og det havde den ikke helt kunnet “holde til” Trist smiley Hurtigt, –væk med Dixi! … og pist var den anden kanin. Den så jeg først igen her til formiddag. Glad hoppede den rundt ude i gårdspladsen. Jeg har flere gange forsøgt mig, men det eneste jeg har fanget den med er kameraet:

IMG_8321

meeeeen, –mon ikke vi får indfanget dyret? Buret er i hvert fald lavet klart til vi får fat i den.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.