Kjolestrik, Egos 1. dag og Laban bliver “høn”

Igår fik jeg syet elastik rundt i halskanten på den nye kjole jeg har strikket til Elisabeth, så kjolen skulle selvfølgelig fluks på idag. Den er strikket i det dejlige Noro-garn “Silk Garden”, som findes i mange forskellige farver.

IMG_9140IMG_9141IMG_9142

Ego har sovet fint i nat. Jeg tog i går aftes en madras ind på gulvet i stuen og trak det lille bur hen ved siden af, i håb om at Ego ville lægge sig ind i buret og sove. Ego havde dog helt andre planer og brugte min madras, som springbræt op i sofaen, hvor han sov hele natten og først vågnede kl. 6 i morges og skulle tisse. Jeg tog bare dynen om mig og skyndte mig ud i gårdspladsen (godt vi bor på landet… *GG*), hvor han også fik lettet blæren.

IMG_9143IMG_9147IMG_9149IMG_9151

Efter at have leget lidt med Elisabeth og Sebastian satte jeg buret i Volvoen og tog Ego med på den korte tur ud til børnehaven, -bare for at han skal vænne sig til at køre i bil og senere i trailer. Derefter var han med ved dyrlægen og aflevere Laban, som skal kastereres idag. Det er på tilbud i Skibby Dyreklinik i denne måned.

Hjemme igen fik Ego lov at hilse på resten af hundeflokken og lege i haven, inden han kom med ind og nu ligger og snorker for mine fødder.

DSC00860 DSC00862


Udgivet

i

af

Kommentarer

Ét svar til “Kjolestrik, Egos 1. dag og Laban bliver “høn””

  1. Tanja Avatar
    Tanja

    Skønne billeder!!! man bliver helt skruk. Synes det ser meget roligt ud i mødet med resten af flokken (på facebook)….er nu sikker på at du nok skal få brug for sportsfunktionen på kameraet senere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.