Kategorier
Hundelivet

Kjolestrik, Egos 1. dag og Laban bliver “høn”

Igår fik jeg syet elastik rundt i halskanten på den nye kjole jeg har strikket til Elisabeth, så kjolen skulle selvfølgelig fluks på idag. Den er strikket i det dejlige Noro-garn “Silk Garden”, som findes i mange forskellige farver.

IMG_9140IMG_9141IMG_9142

Ego har sovet fint i nat. Jeg tog i går aftes en madras ind på gulvet i stuen og trak det lille bur hen ved siden af, i håb om at Ego ville lægge sig ind i buret og sove. Ego havde dog helt andre planer og brugte min madras, som springbræt op i sofaen, hvor han sov hele natten og først vågnede kl. 6 i morges og skulle tisse. Jeg tog bare dynen om mig og skyndte mig ud i gårdspladsen (godt vi bor på landet… *GG*), hvor han også fik lettet blæren.

IMG_9143IMG_9147IMG_9149IMG_9151

Efter at have leget lidt med Elisabeth og Sebastian satte jeg buret i Volvoen og tog Ego med på den korte tur ud til børnehaven, -bare for at han skal vænne sig til at køre i bil og senere i trailer. Derefter var han med ved dyrlægen og aflevere Laban, som skal kastereres idag. Det er på tilbud i Skibby Dyreklinik i denne måned.

Hjemme igen fik Ego lov at hilse på resten af hundeflokken og lege i haven, inden han kom med ind og nu ligger og snorker for mine fødder.

DSC00860 DSC00862

En kommentar til “Kjolestrik, Egos 1. dag og Laban bliver “høn””

Skønne billeder!!! man bliver helt skruk. Synes det ser meget roligt ud i mødet med resten af flokken (på facebook)….er nu sikker på at du nok skal få brug for sportsfunktionen på kameraet senere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.