“Det gyldne skridt” på skolen

På skolen har vi en konkurrence, hvor alt personale har kunnet melde sig til “Det gyldne skridt”.

Skridttælle-konkurrenceregler:
1. Konkurrencen starter mandag d. 14. marts. Der er tilmelding fra mandag d. 7. marts til fredag d. 11. marts på intra. ( som spørgeskemaundersøgelse) Fra onsdag d. 9. marts kan skridtæller afhentes på kontoret på nr. 90. Skridttællerkonkurrencen afsluttes d. 8. april 2011
2. Hver deltager har en skridttæller, som de aflæser hver torsdag aften inden sengetid. Resultatet sendes til HAA om fredagen inden kl. 12.00. HAA taster i skema der ligger i fanebladet under Omnibus og der sendes besked om hvem der har været bedst gående og hvem der har haft mindst gang i futterne, i den forløbende uge. De 3 der har gået mindst lægger 30 kr. til kassen. ( betales til HAA eller KSI)
3. Fredag den 8. april, afholdes et særligt arrangement med indbyggede overraskelsesmomenter i tidsrummet 14.00 – ? Pengene fra kassen bruges hertil.

Så nu gælder det bare om at “vade der-ud-af” og håbe på at man ikke ligger “sidst”. Jeg er altså op i mod nogle MEGET aktive kolleger, så mon ikke hundene kan se frem til nogle gevaldig lange gåture i den nærmeste fremtid? Smiley med tungen ud af munden Overvejer om den også kan tælle hundeskridt?


Udgivet

i

af

Kommentarer

Ét svar til ““Det gyldne skridt” på skolen”

  1. Tanja Avatar
    Tanja

    Jeg kommer til træning på torsdag – så må vi træne fri ved fod og step på stedet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.