Burtræning – tjek – Følge flokken – tjek – Betinget klikker – tjek

Ego udvikler sig fra dag til dag. Han bliver mere og mere modig, og har styr på at færdes herhjemme på gården sammen med alle vores andre hunde.

Her til morgen sad jeg og tjekkede mails m.m. på computeren, da han pludselig på eget initiativ fandt på at gå op af trappen – de tre første trin- inden han vendte om. Mit videokamera lå på bordet ved siden af mig og jeg nåede lige at fange ham på vej ned af trappen. Han klarer udfordringen fint og har fin balance. Se selv:

Ego på eget initiativ op og ned af trappen

 

Hver dag har jeg kørt en kort tur med Ego i bilen, dels alene, men mest med min erfarne border collie, Quark, ved siden af. Det har nu givet “pote” så jeg idag kunne køre med Ego i buret og Quark sidende ved siden af uden at der var jammer og klager fra den lille. Han SOV oven i købet i buret på hjemturen fra skoven.

Vi var en smut i Eriksholm Skov (ved Munkholmbroen), hvor orienteringsløber-klubben fra Holbæk har lavet nogle kort og ruter, hvor man skal klippe med de specielle tænger i kanten af kortet når man finder posterne. Vi tog turen der startede ved Ishuset (det er lukket idag). Skøn tur, hvor man kan slå en lille extra tur rundt om næsset og stranden med hundene. Billederne her er taget med mit kamera i mobiltelefonen.

DSC00908 DSC00909DSC00915 DSC00919 DSC00912


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.